7. august 2010

Henkogte tomater - del 1.

Økologiske tomater fra det lokale supermarkedet, henkogt med salt, peber, basilikum, rosmarin, timian, hvidløg, laurblade og olivenolie.

Til venstre gule bøftomater - også fra supermarkedet - henkogt med salt, peber, basilikum, hvidløg og olivenolie.
Til højre gule tomater henkogt med salt, peber, basilikum, timian, hvidløg, æbleeddike og olivenolie.


Til venstre økologiske tomater henkogt med salt og rød peber, hel kanel, hele nelliker, fennikelfrø, sennepsfrø, stjerneanis, muskatnød, sukker, æbleeddike og olivenolie. Krydderierne er en del af, hvad man kan bruge til at lave ketchup.
Til højre gule tomater henkogt med dukha og olivenolie. Glæder mig til at smage.


Disse glas er ikke tomater, men røde pebre. Pebrene er grillet i ovnen og skinnet fjernet, inden de er skåret i lammeller og henkogt med salt, peber, æbleeddike, hvidløg, timian og olivenolie.

Ingen kommentarer: